Pogledajte u budućnost, osetite slobodu koju donosi sledeći korak u evoluciji mobilnih komunikacija, pametni telefon sledeće generacije Samsung GALAXY S II.

4.3" SUPER AMOLED Plus AMOLED
4.3" SUPER AMOLED Plus ekran je nadmašio i sjajni SUPER AMOLED
i pruža bolju čitljivost, tanji dizajn i manju potrošnju baterije
uz najbolji kvalitet slike u odnosu na bilo koji pametni telefon.
Dvojezgarni processor
“Klokovan” na munjevite brzine, Samsung Galaxy S II ostvaruje performanse
bez premca i pruža kapacitet za brže surfovanje, bolji multi-tasking, kvalitetniji korisnički interfejs, striming bez zastoja, kao i vrhunsko uživanje u igranju igrica.
Uz mogućnost enkodinga i dekodinga koji podržava reprodukciju i snimanje videa, sve ovo čini ovaj procesor brojem 1 u njegovoj klasi.
8.49mm Tanak dizajn
"Debljina" je ovim modelom dobila novo značenje. Samsung GALAXY S II je vodeći telefon u svojoj klasi po pitanju ultra tankog i luksuznog dizajna, kao i po pitanju ležanja samog telefona u ruci. Ono što dodatno ističe telefon je i 3D touchWiz UX koji pruža fantastično iskustvo korišćenja telefona uz futuristički korisnički interfejs.

THE NEXT VIEWING EXPERIENCE

Knjige, surfovanje, filmovi i još mnogo toga stiže u oštrini slike do sada neviđenoj na pametnim telefonima. Briljantni 4.3" SUPER AMOLED Plus ekran vam prikazuje svaki detalj u živim bojama. Čitajte, surfujte ili jednostavno osetite spektakularno iskustvo prikaza koje donosi Samsung Galaxy S2.

 • 4.3" SUPER AMOLED Plus
  Izrazite svoju boju! Ovaj briljantni ekran pruža superiorne boje, još bolju čitljivost i čuvanje kapaciteta baterije. Stvarno živa reprodukcija boja će vas iznenaditi, a pošto je odnos kontrasta vrlo visok, moći ćete lako da vidite granicu između svetlosti i tame. Ekran ima i ultra brzo vreme odziva što ga čini idealnim za grafiku visoke rezolucije. Spojite to sa neverovatnom malom debljinom telefona i veličinom ekrana od 4.3 inča i dobićete surfovanje nalik onom na PC računarima na dlanu vaše ruke.
 • Živi panel
  Sadržaj je kralj. Ubacite aplikacije i iskoristite direktan pristup sadržaju kroz Samsungov novi presonalizovani UX, prikaz u stilu magazina koji odabira sadržaj po tome koliko ga često koristite (vašu galeriju, muziku, video, društvene mreže, email, podsetnik, igre i vreme) i tim redosledom ga prikazuje na ekranu. Ovaj živi ekosistem sadržaja može biti prilagođen vašem ukusu i omogućava vam jednostavan pristup. Ne trošite vreme na pretragu sadržaja, uživajte u njemu!
 • Hub za čitaoce
  Ostavite kod kuće svoju policu sa knjigama i ponesite svoj Samsung GALAXY S II na put. Hub za čitaoce je sjajno mesto gde možete prelistati katalog književnih klasika kao i bestselera ili pregledati biblioteku sa više od dva miliona knjiga. Pored toga imate više od 2500 magazina u dvadeset različitih jezika, kao i 2000 novina na 47 jezika i sve to na vašem dlanu. Jasan i oštar prikaz učiniće da vam čitanje postane zadovoljstvo, sa dodatnim olakšanjima kao što su mogućnost uveličanja, prikaza knjiga kao čistog teksta, prilagođavanja prikaza strane za magazine, pristup zvučnim fajlovima za novine, deljenja magazina sa prijateljima jednim klikom putem emaila i mnogo drugih. Verujte u knjige, ali ne na papiru.
 • Surfovanje kao na PC-u
  UNepogrešivo informativan! Mobilizujte svoje mogućnosti prikupljanja informacija. Stavite surfovanje po vebu na svoj dlan ili u svoj džep, kako biste mogli da pristupite univerzumu informacija uz poboljšani korisnički interfejs. Potpuno optimizovana za Android Gingerbread, briljantna mogućnost surfovanja koju donosi Samsung GALAXY S II vas stavlja u pravu perspektivu sa opcijama jednostavnog pretraživanja i jednostavnog pregleda. 4.3” SUPER AMOLED Plus ekran i mogućnosti Adobe Flash plejera vam pružaju pravo multimedijalno iskustvo. Surfujte sa stilom uz Samsung.

THE NEXT MEDIA EXPERIENCE

Samsung sve čini jednostavnim i brzim, od snimanja i čuvanja video sadržaja do deljenja porodičnih fotografija, a Samsung Galaxy S2 ide i korak dalje svojim vrhunskim medija setom, koji omogućava još lakše snimanje kvalitetnog sadržaja i njegovo “šerovanje” preko HSPA+ protokola koji leti na brzini od 21Mbps.

 • HSPA+ 21Mbps.
  Video striming je značajno poboljšan integracijom super brzog bežičnog standarda HSPA+ sa brzinom od 21Mbps.
 • Wi-Fi Direct
  Šaljite podatke bez žica. Samsung GALAXY S II “point-to-point” Wi-Fi omogućava komunikaciju sa drugim uređajima bez postavljanja bežičnih pristupnih tačaka.
 • Samsung Kies 2.0 & Kies air
  Novouvedeni Kies 2.0, unapređenje verzije Kies 1.5, omogućava sinhronizaciju Samsung GALAXY S II sa računarom uz korišćenje bežične mreže za PIM bekap, preuzimanje sadržaja i njegovo šerovanje. A uz Samsung Kies air rešenje nije vam potreban Kies program, već na računaru možete uneti specijalni URL, definisan od strane vašeg telefona, u bilo koji pretraživač i na taj način ih povezati, kako biste mogli da upravljate podacima na velikom ekranu.
 • AllShare
  Razmetanje? Zašto da ne kada je sve tako lako. AllShare omogućava bežičnu vezu između Samsung GALAXY S II i TV-a, laptopa ili čak muzičkog uređaja, kako bi reprodukovali multimedijalne fajlove direktno sa telefona. Takođe omogućava i vezu sa svim kompatibilnim DLNA uređajima, što striming sa telefona na HD TV čini veoma jednostavnim!


 • 8MP kamera sa LED blicem
  G8MP kamera sa autofokusom ne propušta nijedan detalj, bilo da slikate akciju ili prizor u mirovanju. Napravite prelepe, detaljne fotografije čak i sa lošim osvetljenjem uz pomoć LED blica. Zahvaljujući poboljšanom korisničkom interfejsu Android Gingerbread-a, moguća je brza promena podešavanja za fotografisanje, kao i jednostavno prebacivanje na prednju kameru od 2 MP. Primetićete razliku.
 • Full HD snimanje i reprodukcija
  Budite zvezda. Neka mogućnosti snimanja telefona Samsung GALAXY S II otkriju zvezdu u vama. Uz snimanje u 1080p Full HD režimu, svaki tren je potencijalno remek delo u stvaranju. Uhvatite akciju u visokoj rezoluciji, a zatim trenutno, koristeći brzinu dvojezgarnog procesora, pustite snimak neverovatne oštrine na SUPER AMOLED Plus ekranu od 4.3 inča.

THE NEXT COMMUNICATION EXPERIENCE

Omogućavajući komunikaciju sa vašim svetom i u okviru njega, Samsung GALAXY S II prelazi granice kako bi vam pružio pametno, spontano i nesputano postojanje. Podižući ga na viši nivo uz funkcionalnosti kao što su prepoznavanje glasa, prevod, trenutan pristup društvenim mrežama i plaćanje sa telefona - NFC.

 • Say N Go : Samsung rešenje za prepoznavanje glasa
  Pričajte. Samo kliknite home ikonu dva puta i možete upravljati telefonom Samsung GALAXY S 2 sa samo par odabranih reči. Koristite osnovne funkcije kao što su pozivanje, slanje poruka, zakazivanje sastanaka i pokretanje aplikacija glasovnim komandama. Možete i snimati svoja razmišljanja ili beleške i poslati ih svojim prijateljim izgovaranjem reči send! Get vocal. Just double tap the home key and you can control the Samsung GALAXY S II with a few selected words. Take charge and execute major functions like calling, music, messaging, scheduling and launching apps with the ease of a voice command. You can also capture your thoughts, make a note to yourself and send it to your friends by simply saying send!
 • Društveni Hub
  Organizujte i sinhronizujte sve stavke u vašim online kontaktima kroz Društveni Hub. Usmerite svu komunikaciju, email, SMS, IM i društvene mreže na jedno mesto kako biste imali jednostavniju i bržu komunikaciju sa svojim prijateljima.
 • NFC (Near Field Communication)
  Ostavite svoj novčanik kod kuće. Samsung GALAXY S II ga ima u sebi. Koristeći NFC kratkotalasnu bežičnu komunikaciju visoke frekvencije, omogućiće vam plaćanje kreditnom karticom bez kontakta. Sistem može da komunicira sa postojećim pametnim čitačima kreditnih kartica. Koristite NFC za sigurnu kupovinu, rezervaciju karata ili čak propusnicu za vrata sa elektronskom bravom.
  *Debljina uređaja zavisi od toga da li ima NFC

THE NEXT ENTERTAINMENT EXPERIENCE

Pomerajući granice onoga što se nekad smatralo zabavom, stiže Samsung GALAXY S II i donosi vam vrhunac mobilne zabave u vidu 3D akcionih i drugih žanrova igrica, muzike i još mnogo toga. Nećete moći da sakrijete svoje uzbuđenje.

 • Dvojezgarni porcesor
  Čini nemoguće mogućim. Dvojezgarni procesor je ultra brzo rešenje za performanse mobilnih telefona i omogućava multitasking velike brzine, brzo učitavanje strana, brz odziv sistema, bolji korisnički interfejs, munjevito editovanje slika i visoke performanse kod igranja. A sa svojim ludo brzim mogućnostima enkodiranja i dekodiranja, koje omogućavaju snimanje i reprodukciju Full HD snimaka, čini vrhunac računarske moći.
 • Game Hub
  Priključi se akciji. Samsung GALAXY S II Game Hub vam omogućava preuzimanje igrica visokog kvaliteta i igranje preko 20 igara u društvenim mrežama. Tražite omiljene igrice i informacije o njihovom puštanju. Uz akcelerometar i žiroskopske senzore moći ćete da igrate igre pokretima ruke i šake. Minimalno iskrenite svoj telefon i izgubićete život - to je prava zabava.
 • Muzički Hub
  Držite svoju muziku uz sebe, tako što ćete pristupiti bazi sa više od 13 miliona pesama. Samsungov Muzički Hub, koga pokreće rešenje kompanije 7digital, vam omogućava slušanje melodija u pozadini dok pretražujete, kupujete i preuzimate druge pesme. Aplikacija će vam omogućiti i bogat pregled informacija vezanih za pesme, kao što su biografije umetnika, diskografije i recenzije. Pronađite i preporuke vezane za nove albume i sve to preslušajte na virtuelnom 5.1 zvučnom sistemu.

THE NEXT BUSINESS EXPERIENCE

Enkriptujte, pristupite, analizirajte, onda koristite, zaključajte i ako želite uništite. Vešt u kancelariji kao i na putu, Samsung GALAXY S II je evoluirao u pravi poslovni telefon. Samsung se udružio sa liderima IT industrije kako bi vam pružio najvažnije rešenje za velike organizacije i najpoptuniju mobilnu implementaciju sa Exchange ActiveSync-om. Vrlo verziran po pitanju zaštite i odgovor na sve vaše poslovne potrebe, Samasung GALAXY S II je spreman za ozbiljne poslovne korisnike.

 • Microsoft Exchange ActiveSync
  Optimizovan da sigurno pristupi podacima na Microsoft Exchange serveru, kako biste mogli da proveravate svoj poslovni mail, rokovnik, kontakte i obaveze, Samsung GALAXY S II nudi najkompletniju mobilnu implementaciju Exchange ActiveSync-a. Nudeći vrhunsku zaštitu u radu sa mobilnim uređajima, kao i najveći broj polisa i restrikcija od bilo kog Android klijenta za Exchange ActiveSync, omogućava komunikaciju u realnom vremenu sa telefonima zaposlenih i njihovo daljinsko podešavanje, praćenje kompatibilnosti polisa, garantuje sigurnost sinhronizacije podataka i brisanje ili zaključavanje telefona sa kojima je u vezi.
 • On Device Encryption
  Osećajte se sigurno uz rešenje koje omogućava zaštitu svih podataka na telefonu bez žrtvovanja brzine ili funkcionalnostu. Samsung GALAXY S II je prvi Android pametni telefon koji ima moćan hardver za enkripciju, što u mnogome podiže nivo zaštite podataka, ali i performanse telefona. Integrisani sistemi Sybase Afaria Mobile Device Management i Microsoft Exchange ActiveSync se upotpunjavaju po pitanju mehanizama za zaštitu poslovnih i ličnih podataka.
 • VPN (Virtual Private Network)
  Samsung GALAXY S II podržava Ciscov AnyConnect standard, kako bi omogućio pouzdano i enkriptovano povezivanje na mrežu koju je lako postaviti, a koja nudi stalni pristup mreži kompanije korisnicima koji su u pokretu. To podrazumeva i pristup poslovnom mailu, daljinsko korišćenje računara ili drugih Android aplikacija.
 • MDM (Mobile Device Management)
  Zaboravite svoje brige. Sybase i Samsung su zajedno radili na rešavanju uobičajenih poroblema sa kojima se susreću velike organizaciju pri uvođenju Android uređaja u upotrebu. Ovo partnerstvo daje sveobuhvatan odgovor na zahteve radnika na terenu koji pristupaju kompanijskim resursima koristeći Samsung GALAXY S II. Takođe ono potpuno integriše sigurnosne polise velikih kompanija u Samsung Android platformu i tako omogućava korišćenje Samsung GALAXY S II u privatne i poslovne svrhe.
 • Cisco WebEx
  Ostanite u toku i ispratite važne sastanke dok ste u pokretu. Uz Ciscovu WebEx podršku, siguran online sastanak je samo jedan klik daleko. Korisnici mogu šerovati desktope, pretraživače, aplikacije i dokumente uz živo komentarisanje i osećaj potpune integracije sa ekskluzivnim mogućnostima Samsung GALAXY S II da pokrene WebEx sastanak sa ekrana za pozive.